Op zaterdag 14 april was het zover. It Fean moest aantreden tegen het altijd fanatieke Sparta uit Zevenhuizen. Voor deze wedstrijd was de coach tot de volgende opstelling gekomen: in de aanval begonnen : Henk, Jeroen, Jannie en Coletha. In de verdediging: Remco, Niels, Petra en Hilliena.

Nadat de scheidsrechter had gefloten, werd er direct druk gezet op de verdediging van It Fean. Hierdoor moest de ploeg na een afstandschot tegen een 0-1 achterstand aankijken. Maar door een vrije bal scoorde Henk de 1-1, na deze goal was de scherpte even weg bij It Fean. Hierdoor kwam Sparta in haar spel en keek It Fean al snel tegen een 1-6 achterstand aan. Voor rust wist It Fean nog twee keer te scoren. De ruststand was 3-6.

In de rust kregen we een peptalk van de coach, waarna Jannie direct na de rust met een kansje de 4-6 op het scorebord noteerde. Na sterk spel van beide ploegen stond het score bord op een verdienstelijke 6-7 wat kwam door het sterke aanvallen en het goede verdedigen. Hierna besloot Sparta te wisselen. Deze wissel had een uiterst zuiver schot in huis. Hierdoor kwam Sparta met 7-11 voor. Naarmate de minuten wegtikten werd het moeilijk voor It Fean. Nadat Sander erin was gekomen voor Henk werd er nog een paar keer gescoord wat de eindscore op 8-14 in het voordeel van Sparta bracht.

Doelpunten makers bij It Fean: Petra (3),Henk (2),Jannie(1),Jeroen(1) en Niels(1)

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!