Het veldseizoen van it Fean D1 gaat goed van start. De eerste wedstrijd speelden we tegen Drachten/van der Wiel D2. In de rust stonden we voor met 5-2 en uiteindelijk hebben we na een spannende 2e helft met 7-6 gewonnen. Vorige week in Boelenslaan was het goed raak, 1-18 gewonnen.

Vandaag gingen we naar Opeinde om tegen De Pein D1 te spelen. We hebben 3 zieke dames (Esmee, Anneke en Hilda) maar gelukkig vervangt Harshana hen!

Het 1e aanvalsvak, met Rutger, Huub, Thamara en Harshana, scoorde meteen door een doorloopbal van Rutger. Thamara scoorde 0-2 via een doorloopbal die Huub haar aangaf.

Het 2e aanvalsvak met Peter, Jelmer, Janna en Wieneke scoorde 0-3 door een strafworp die Wieneke meekreeg en ook zelf scoorde (wel voor het fluitsignaal, maar de scheidsrechter zag dit door de vingers). Door een lange bal scoorde Wieneke een mooie doorloopbal 0-4. Vervolgens maakte Peter via een doorloopbal de 0-5. Na een overtreding van de Pein mocht Peter een vrije bal nemen. Jelmer gaf deze aan en Peter scoorde 0-6. Net voor rust scoorde de Pein 1-6 via een afstandschot.

In de pauze gaf Henk de complimenten voor deze mooie eerste helft met goed samenspel en mooie kansen.
Na de pauze scoorde de Pein al snel 2-6. Het lukte het 1e aanvalsvak niet om te scoren, hoewel er wel mooie kansen waren. In het 2e aanvalsvak kreeg Janna een strafworp mee en deze werd door Wieneke verzilverd, 2-7. De Pein wist nog eenmaal te scoren, 3-7. Peter gooide een lange bal op Wieneke die natuurlijk raak schoot en zo de eindstand op 3-8 bracht.

Jullie hebben allemaal zeer goed gespeeld, klasse!! Ga zo door…
 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!