Zaterdag 11 februari moest It Fean weer tegen Tietjerk. De vorige pot was lastig en wist It Fean ook maar een overwinning van 7-5 te behalen. Het beloofde een moeilijke pot te worden, het moest scherper dan de vorige keer.

Het duurde even maar Niels wist een uitstartbal te benutten en maakte 1-0, Tietjerk liet zich echter ook niet kennen en maakte 1-1. Maar It Fean was goed bezig en wist er dankzij 2 goals van Hilliena gemakkelijk 3-1 van te maken. Tietjerk scoort weer eenmaal, maar al snel is It Fean weer aan de beurt en maakt Sander er 4-2 van. Ook Wybrigje en Peter-Steffen weten de korf te raken. Tietjerk scoort nog 1 maal voor rust.

In de rust word er gewisseld: Susanne komt er in voor Hilliena.

Na rust begint It Fean weer vol goede moed en weet Coletha direct een inloopbal te benutten en maakt 7-3. Ook Rutmer laat zien dat hij kan scoren en maakt een uitstart bal mooi af, 8-3. Dan komt Tietjerk aan aan zet: ze krijgen een strafworp mee en maken deze af, daarna weten ze ook direct een uitstartbal te benutten. De stand is 8-5. Maar It Fean blijft door gaan en er wordt gescoord uit een vrije bal. Peter-Steffen weet ook een kansje te benutten en de stand is 10-5. Wederom krijgt Tietjerk een strafworp mee en scoort 10-6. Dan krijgt ook It Fean een strafworp en weet deze te benutten, 11-6. Tietjerk weet nog 1 maal de korf te raken van afstand. Susanne maakt er in de laatste minuut met een kansje een eindstand van 12-7 van.

Doelpunten gemaakt door: Niels(3), Hilliena(2), Peter-Steffen(2), Sander(1), Wybrigje(1), Coletha(1), Rutmer(1), Susanne(1).

It Fean A1 staat nog steeds boven aan en gaat natuurlijk voor het kampioenschap met nog 2 lastige wedstrijden te gaan: op zaterdag 10 maart tegen DWA/Argo om 11 uur in Surhuisterveen en zaterdag 17 maart tegen de nummer 2 VZK om 17.00 in Haulerwijk. 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!