Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tussen It Fean 2 en Hoogkerk 3 op het programma. It Fean bezet de 4e plaats gevolgd door Hoogkerk 3 op 3 punten achterstand. Bij winst zou It Fean een gat slaan met Hoogkerk 3 en de top 3 in zicht blijven houden. De vorige ontmoeting tussen de twee ploegen was een doelpuntrijke: 17-22 in het voordeel van It Fean.

It Fean startte in de aanval met Sjoerd, Marc, Sjoukje en Joukje. In de aanval startten Remco Zijlstra, Jille, Marrit en Hilliena.

It Fean begon de wedstrijd goed en kwam al snel op een 1-0 voorsprong door een afstandsschot van Sjoerd. Hierna werd er om en om gescoord tot 2-2 in de 5e minuut. Hierna wist Hoogkerk 3 echter uit te lopen tot 2-6. It Fean scoorde pas in de 27e minuut weer, na 22 minuten niet gescoord te hebben. Sjoerd bepaalde in de 30e minuut door middel van een strafworp de ruststand, 4-6.

In de 2e helft was het Hoogkerk die het eerste doelpunt scoorde. Hierna wist It Fean door 3 doelpunten de aansluiting weer te vinden, 7-7. Hierna werd er door beide ploegen gescoord. Petra werd in het veld gebracht en scoorde direct de 9-9. Twee minuten voor tijd scoorde Hoogkerk de 10-11 en dreigde er met de overwinning vandoor te gaan. It Fean kreeg echter in de laatste minuut een strafworp en verzilverde deze waardoor beide ploegen uiteindelijk de punten delen: 11-11.
 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!