Na vijf wedstrijden heeft VZK nog geen enkel punt laten liggen. Hetzelfde geldt voor It Fean, maar dan verdeeld over vier wedstrijden. Nu spant het er dus om. Wie wint heeft de koppositie, wie verliest mag geen enkel punt meer laten liggen.

Na een lange tijd stond het nog steeds 0-0. Het ijs wordt gebroken door Niels en Sander. Sander forceert en strafworp en Niels benut hem. Daarna weet Gelske een inloopbal te verzilveren. Helaas genoeg komt daarna de heer van Niels op stoom en weet ook te scoren. 2-2. Niels maakt het daarna weer goed door zelf ook weer twee keer achterelkaar een inloopbal te scoren. VZK toont nogmaals veerkracht, maar dit keer bij de dames. Weer een gelijke stand.

Zo ging het door tot de 8-8. Deze score bleef enige tijd op het scorebord staan. Maar door scores van Niels, Susanne en een verassende inloopbal van Rutmer trok It Fean het heft eindelijk in eigen handen. 11-8. Het gat van drie punten is geslagen en die liet It Fean niet meer los. Einduitslag na een bloedstollende wedstrijd: 13-10. It Fean is koploper met 1 wedstrijd minder gespeeld te hebben.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!