De wedstrijd van Zunobri A1 tegen It Fean A1 op 7 januari begon zeer spannend. Om en om scoorden beide partijen tot iets voor de pauze, die werd ingegaan met 2 punten voorsprong voor It Fean. Het stond toen 7-9, maar al snel verscheen op het scorebord een groot gat tussen beide partijen.

In de tweede helft scoorde Zunobri alleen maar met strafworpen, terwijl It Fean op allerlei manieren wist te scoren met ook allerlei verschillende makers. In de eerste helft werd al duidelijk dat de scheidsrechter een grote genegenheid had voor strafworpen, en het lukte allebei de partijen dan ook om hier 5 keer uit te scoren.

Terwijl Zunobri de wedstrijd eindigde met 11 doelpunten, was het It Fean gelukt de magische grens van 20 doelpunten te overschrijden. Ondanks het zeer spannende begin, werd de eindstand 11 tegen 21. Een prachtig resultaat dat ons weer een stap dichter bij het kampioenschap brengt.