It Fean 2 ontmoette afgelopen zaterdag Ritola 3 uit Zuidlaren. Deze ploeg stond met 6 punten gelijk aan It Fean. Bij winst zouden de ploegen zicht houden op aansluiting bij de top 3. In de aanval begonnen Sjoerd, Marc, Sjoukje en Joukje. Het verdedigende vak bestond uit Remco, Jille, Hilliena en Marrit.

In het begin van de wedstrijd werd om en om gescoord.cMaar voor rust werd er door It Fean een gat van 4 doelpunten geslagen, door doelpunten van Sjoerd, Marrit, Remco en Sjoukje. Ruststand 7-3.

Na de rust van het Ritola wat sterkt terug kwam. Al na enkele minuten hadden ze het gat verkleind. En halverwege de tweede helft stond er een gelijke score op het bord. 8-8. Hoogste tijd voor It Fean om zaken op orde te stellen. Niels kwam in de ploeg voor Jille. Aanvallend werden er vele kansen gecreëerd en uiteindelijk ook benut. It Fean won deze spannende wedstrijd met 10-9.

Dat houdt in dat It Fean 2, dit jaar gepromoveerd naar de reserve derde klas, nog maar twee punten achterstand heeft op de huidige nummer 2 en 3 in de ranglijst. Een prima prestatie om het nieuwe jaar mee te beginnen.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!