Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd Elko – It Fean op het programma. Op het veld moest de Expert formatie ook aantreden tegen Elko. Het was een spannende wedstrijd waarbij Elko met 1 punt verschil de wedstrijd won. It Fean was van plan om ditmaal met de punten naar huis te gaan.

It Fean begon niet scherp aan de eerste helft. In de eerste minuut wist Elko de korf al van afstand te raken. It fean wist geen bal bezit te houden waardoor Elko weer een nieuwe aanvol kon opzetten, gelijk in de 2e minuut was het wederom raak en keek de expert formatie tegen een 2-0 achterstand aan. Het was Ron Berkenbosch die met 2 mooie goals de stand gelijk wist te maken. Elko scoorde na deze fase 3 keer zodat de stand 5-2 werd. Er werd door beide ploegen nog gescoord voor rust, de ruststand kwam op 6-4 in het voordeel van Elko.

Het lukte It Fean niet om in de tweede helft de aansluiting te vinden. Elko wist een verschil van 2 punten te houden waardoor It Fean steeds achter de feiten aan liep. Elko wist uiteindelijk verder uit te lopen waardoor het verschil in de laatste minuten te groot werd, het was Marc de Vries die de korf in de laatste minuut wist te raken en de stand op 16-12 zette.

It Fean heeft nu even rust, 07-01-12 moet de Expert formatie thuis spelen tegen Blauw Zwart.

Aanvang: 18.50 uur

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!