Zaterdag 26 november moest het tweede team van It Fean, in eigen hal, aantreden tegen Sparta. De teams kennen elkaar en It Fean wist dan ook wat hen te wachten stond in deze wedstrijd: een zware, spannende wedstrijd waarin hard geknokt zou moeten worden voor de punten.

De competitie was voor It Fean 2 goed begonnen. In beide voorgaande wedstrijden werd er gewonnen en het tweede team wilde deze lijn graag voortzetten. Wederom zou het tweede team niet volledig aantreden en van Sytse werd verwacht creatief te zijn in zijn opstelling. Het is Sytse wederom weer gelukt om met een sterk team aan te treden tegen Sparta. 
De wedstrijd werd dan ook goed geopend en Marc wist als eerste de korf te raken. Een 1-0 voorsprong voor het tweede. De lijn van de vorige wedstrijden leek voortgezet te worden in deze wedstrijd. Echter was dit niet het geval en keek It Fean al snel tegen een achterstand van 4 doelpunten aan. Gelukkig wist Marrit vervolgens een doelpunt te maken en werd de achterstand iets kleiner. Helaas was dit maar van kort duur. Sparta wist vervolgens nog tweemaal de korf te vinden en zetten daarmee de ruststand op 2-7. Een fikse achterstand waar It Fean na de pauze iets aan moest doen. Echter was het na het starten van de tweede helft weer Sparta die de doelpunten maakte. Sparta liep uit tot een 2-9 voorsprong en toen vond It Fean het genoeg en vocht zich terug in de wedstrijd. Het ene na het ander doelpunt viel, niet gemakkelijk, er moest hard voor gewerkt worden. It Fean wist terug te komen tot 7-9. Sparta antwoordde hierop uiteraard weer met een tegendoelpunt. 
Vervolgens wisten Marrit en Petra het nog spannend te maken en scoorden de laatste doelpunten van de wedstrijd. Helaas was dit niet voldoende voor het tweede. Het resulteerde in een eindstand van 9-10. Na een spannende, pittige en harde strijd, trok het tweede helaas aan het kortste eind. Toch mogen zij uiteraard met opgeheven hoofd terug kijken op een wedstrijd waarin ze hard geknokt hebben. 
Volgende week treden zij in Buitenpost aan tegen het derde team van de Flamingo’s. Deze wedstrijd zal worden gestart om 15.10 uur. 
Hopelijk kunnen zij ook deze wedstrijd weer op uw steun rekenen!
 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!