Afgelopen zaterdag 26 november moesten we naar de uitwedstrijd Joure D1 tegen ons team
it Fean D1. We vertrokken om 9.15 uur de wedstrijd begon om 10.30 uur.

De 1e helft waren we vrij wakker en we scoorden vrij snel al in de 1e minuten dus de stand was 0-1 met een goede inloop van Rutger. Maar de tegenpartij was ook goed dus het stond snel op 1-1. En weer was Rutger er snel bij en maakte er na een mooie inloop de stand op 1-2 en snel daarna was het 1-3, in de 9e min scoorde Joure 2-3. Na een strafworp van Rutger was de stand van de tegenpartij 3-3.

Het werd spannend net voor de rust. Esmee scoorde 3-4 en toen de tegenpartij ook weer dus we moesten er goed tegenaan want de stand werd al weer 4-4 en toen voor alle 2 partijen was het voor Joure 5-4 we gingen de rust in met 5-5.

De 2e helft waren we wat zwakker als Joure ondanks Esmee en Thamara (schrijfster van dit stukje) nog mooie kansen kregen om te scoren was het Joure die er 6-5 van maakte dus het kon nog.
Maar jammer genoeg was het al weer 7-5 voor Joure en het einde was ook bijna inzicht. En toen was Joure die er nog 8-5 van maakte voor het fluitsignaal.

Jammer maar we hebben allemaal ons best gedaan we gingen ondanks het verlies toch met een glimlach naar huis.