Na drie nederlagen was het tijd om weer eens te winnen. Vandaag was de tegenstander DTL 2. Mooi weer, weinig wind en een tegenstander die onderaan staat. Wat kon er mis gaan?

De wedstrijd begon nog goed. Herman wist de 1-0 nog op het scorebord te zetten. Daarna volgde een periode waarin er vele 100% kansen werden gemist. De sportwetten geven dan aan dat als je zelf niet scoort de tegenstander dit vanzelf wel een keer doet. Zo geschiede het ook. DTL scoorde 1-1 en wist zelfs uit te lopen naar een 1-3 voorsprong. Ook nu kregen we nog genoeg kansen maar blijkbaar zijn we te oud om snel te leren. Hierdoor bleven we de mooiste kansen missen en werd er een ruststand van 2-5 bereikt. De thee smaakte goed! Een verse wissel erin en veel positieve kreten om de 2e helft te gaan spelen, moest de ommekeer brengen. Theoretisch leuk bedacht, nu nog de praktijk.

De praktijk liet echter hetzelfde zien als de 1e helft. Veel goede kansen maar niet scoren. Positief punt was wel dat er beter werd verdedigd. Hierdoor kon DTL nog maar 2x scoren de 2e helft en wisten we toch nog een betere 2e helft neer te zetten. In de slotfase van de wedstrijd zou het dan toch nog gebeuren. Met een paar goede doelpunten wisten we nog terug te komen tot 7-8. Maar nog steeds win je niet met deze uitslag. Helaas verloren.

Nu de zaal in. Kijken wat we met routine daar waar kunnen maken. Al houden we natuurlijk altijd onze grote mond en zijn we natuurlijk beter dan alles wat er om ons heen speelt.

Heerlijk de zaal weer in.

Tot ziens 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!