Zaterdag speelde It Fean 3 de uitwedstrijd tegen Tietjerk. Kijken naar de stand op de ranglijst zou het een spannende wedstrijd kunnen worden. Tietjerk begon messcherp en stond na 6 minuten met 5-0 voor.

It Fean was even niet bij de les en bij Tietjerk lukte even alles. Nadat de ploeg wakker was geschud kwamen de Feanster een beetje bij tot 5-3. De verdediging kwam een op orde, de scherpte kwam terug. Tietjerk kreeg het moelijker om tot scoren te komen. It Fean was zelf niet erg scherp, de kansen werden toch niet allemaal benut.
Door degelijk aanvalsspel sloop It Fean toch weer dichterbij. Met een goede eindsprint werd vanuit een redelijk kansloze achterstand van 11-6 een 11-9 ruststand werd bereikt.
Evert werd gewisseld voor Jenco die leeg gespeeld was. Na de pauze wist It Fean de gelijkmaker te scoren:11-11.
It Fean had zich inmiddels weer hersteld. Dat was het moment voor Tietjerk om toe te slaan, met 4 doelpunten op rij was het gat weer aanwezig: 15-11. De tijd was te kort om dit nogmaals te dichten en ook was het kwaliteitsverschil net te groot. Hilliena en Peter kwamen nog in het veld voor Jantina en Jille, nadat ze eerste een wedstrijd met het 2e hadden gespeeld. Tietjerk wint uiteindelijk terecht de wedstrijd met 18-15. Maar de thuiswedstrijd …..

Doelpunten It Fean: Herman 6 (3), Henk 5 (5), Jille 2, Jenco en Martine elk 1
Komende dinsdag: It Fean 3 – DTL 2, 19.30 uur
 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!