In alle vroegte zijn we op het parkeerterrein. Opeens krijgen we een telefoontje dat de wedstrijd om 10:00 in Buitenpost niet door gaat, want het veld is te nat. De wedstrijd wordt verplaatst naar 11:00 in Surhuisterveen. Het is een belangrijke wedstrijd, als we winnen kunnen we a.s. woensdag(12-10-11) kampioen worden!

De wedstrijd was nog geen minuut oud of er was al een strafworp in het voordeel van it Fean. Jammer genoeg was die niet raak. Maar even later was het wel raak, een mooi afstandschot van Anneke. Niet veel later was het al 2-0 weer door Anneke. Na het vakkenwisselen ging het snel, Peter scoorde met een afstandschot en er bijna gelijk achteraan Huub ook met een afstandschot. De 5-0 kwam van Peter met een inloopbal en de laatste voor de rust kwam van Hilda met een klein afstandschot.

De tweede helft begon met horten en stoten, zo werd het 6-1. Zo keerde de spanning terug. Maar gelijk na de 6-1 werd het 7-1 door een afstandschot van Peter. De 7-2 kwam net zo plotseling als de 6-1, de Flamingo’s scoorden. Maar na die goal werd het prijzenschieten! Zo misten we tientallen kansen. Uiteindelijk door een lange pass van Peter kwam Huub vrij en zorgde voor een hoogstandje door met één hand te scoren, 8-2. Kort daarna Hilda met een klein afstandschot voor de 9-2. Peter met de 10-2 en Huub zorgde voor de 11-2 en de 12-2.

Aanval: Rutger (25/Thamara), Jelmer, Anneke en Janna

Verdediging: Huub, Peter, Wieneke en Hilda

Verslag geschreven door: Peter Santema

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!