Op zaterdag 1 oktober speelde It Fean 1 tegen KIOS '45 1. KIOS '45 stond een plaats boven It Fean met twee punten meer, maar ook had Kios `45 een wedstrijd meer gespeeld.

It Fean startte scherp, want meteen in de eerste minuut wist het Hillebrand van afstand te scoren. Pas in de zesde minuut wist de tegenstander hierop te reageren door een vrije bal te benutten. De eerste helft ging het gelijk op tot de rust, de ruststand was 5-6.

De tweede helft werd beter begonnen door KIOS '45 dan door It Fean. De score loopt op tot 5-8 door twee afstandsschoten. Hillebrand wist meteen na de vakwissel van ruime afstand te scoren en in de twaalfde minuut van de tweede helft wisten Marrit en vlot daarna Anneke de korf te vinden door middel van twee kleine kansjes. Hierdoor werd de score weer gelijkgetrokken 8-8. It Fean wist nog een keer van afstand te scoren. De aanval kon moeilijk tot scoren komen, maar door goed verdedigend werk werd na tien minuten eindelijk een gaatje van twee doelpunten geslagen door Manon. KIOS '45 wist in de laatste zeven minuten nog een keer te scoren, maar de twee punten voorsprong die It Fean had gepakt bleek voldoende te zijn, want het eindsignaal klonk.

It Fean 1-Kios`45 1 eindigde in 10-9. En zo wist It Fean deze keer de twee punten wel thuis te houden na een zeer spannende wedstrijd.

20 apr.15:30Hoogkerk/Schelwald Optiek 2 - It Fean / Boelenslaan 2Meer
20 apr.17:00Hoogkerk/Schelwald Optiek 1 - It Fean / Boelenslaan 1Meer
22 apr.18:15TFS D1 - Boelenslaan / It Fean D1Meer