Afgelopen zaterdag 17 September vertrok het 3de naar Leeuwarden. Martine kon deze zaterdag niet aanwezig zijn en Evert versterkte het 2de. Gelukkig hadden we goede wissels op de kant, Jannie en Thom waren bereid gevonden om een zaterdagmiddag met ons mee te gaan.

De wedstrijd begon goed. Door een sterke actie van Peter kon Herman een strafworp verzilveren. Pallas herstelde zich goed en ronde een strafworp goed af. Een score liet daarna 10 minuten op zich wachten. Pallas nam een voorsprong van 2-1.
Daarna wist Jenco een kansje te benutten en scoorde Herman van afstand. Beide teams wisten daarna om en om te scoren. Het eind van de eerst heft verliep wat rommeling. Onze wissels waren nog niet helemaal scherp en dachten dat een helft 30 minuten duurde. Hierdoor werden onze aanvallen wat gehaast. De pauzestand was 5-5.

In de pauze werd besproken dat we de 2de helft het spel moesten doorzetten, maar onze kansen beter moeten afronden. Dit brachten we gelijk in de praktijk door een gaatje van 2 punten te maken. Na 10 minuten werd Thom voor Jenco in het veld gebracht. De tegenstander moest even wennen aan de onverwachte snelheid van deze nieuwe tegenstander. Door een mooi afstandschot wist Petra de stand te brengen naar 6-9. Jannie werd gewisseld voor Grietje. Pallas wist het verschil terug te brengen naar 1 doelpunt. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd werd om en om gescoord, waardoor het een spannende eindstrijd werd, toch wisten we 2 punten mee naar huis te nemen. De eindstand werd 10-11.  

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!