Na 2 vrije weekenden moest het 3e team onder leiding van Wobbe naar Oentsjerk op het Kaetsjemouilân. Deze vereniging heeft al voor de derde keer een andere naam, ze begonnen vroeger onder de naam KV Trynwâlden en gingen daarna over naar DFD (De Fiif Doarpen) en nu is het KV De Wâlden door de fusie met Tietsjerk. Voor zover het verleden van onze tegenstander.

Onder zonnige omstandigheden deed eerst het vlaggenschip van onze vereniging een poging om het De Wâlden moeilijk te maken, wat één helft redelijke lukte. De meeste spelers van ons 3e waren op eigen gelegenheid in Oentsjerk gekomen, ieder met zijn eigen voorbereiding om te kunnen zien dat er in het 3e nog genoeg talent zit wat dan ook nog op de reservebank van het eerste mochten plaatsnemen.

Na het eerste waren wij dus aan de beurt. Een paar spelers had het Oerrockfeest nog in de benen, maar die waren ze na het eerste fluitsignaal al weer vergeten. De doelpunten vielen niet als rijpe appels uit de boom, er moest veel gewerkt worden. De rust werd met een 3-5 voorsprong bereikt.

In de pauze werd gezegd dat we gewoon zo door moesten spelen, alleen iets langer combineren en dan de juiste keuze maken. Sietse dacht dat hij met houtzagers te maken had, hij stuurde ze allemaal (3 verschillende heren) het bos in, waarna hij toch weer zijn doelpunten (4) meepikte. Alleen Niels kon en wilde niet achterblijven en scoorde ook 4. De eindstand werd aangevuld door Pytsje en Grietje. We hebben gewonnen met 8-10.

Na de wedstrijd was een ieder uitgeput, maar sommigen moesten ze zich weer opnieuw opladen voor de laatste avond Oerrock. De zondag zal voor een ieder een welkome dag zijn geweest.

Ko de Boswachter

Plaats reactie

Doe via deze knop een donatie voor realiseren nieuwe ontmoetingsruimte.

Donatie tbv nieuwbouw

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
It Fean / Boelenslaan 3 - De Wâlden 512 jun.18 - 12
Wêz Warber en Fluch E2 - It Fean / Boelenslaan E113 jun.9 - 9 (2 - 4)
Bekijk alle uitslagen

Agenda