Afgelopen zaterdag stond er voor It Fean / Boelenslaan de laatste thuiswedstrijd van dit zaalseizoen op het programma. Tegenstander was het voor degradatie strijdende DWA/Argo uit Winsum. De vorige wedstrijd werd er in de uitwedstrijd moeizaam gelijk gespeeld tegen deze lastige tegenstander.

It Fean / Boelenslaan begon deze wedstrijd met een debutant in basis. Het was Frank Hylkema die de afwezige Jelmer Veenhuizen deze avond uitstekend verving.

Doel van deze avond was om ons trouwe thuispubliek nog 1x een spectaculaire thuiswedstrijd te laten zien.

Het was DWA/Argo dat meteen liet zien dat ze voor hun laatste kans streden en meteen een 0-2 voorsprong namen. De EXPERT-formatie was meteen wakker geschud en reageerde door treffers van Jan Boomsma en Jorrit de Vries. Hierna ontstond een spannende wedstrijd waarin beide ploegen aanvallend goed bezig waren. Bij DWA/Argo waren het de dames die voor veel goals zorgden. Bij It Fean / Boelenslaan werden de scores goed verdeeld over de diverse spelers. Zo ontstond er een gelijk opgaande wedstrijd waarin de doelpunten gemakkelijk bleven komen bij beide teams. Hieronder waren enkele fraaie treffers te noteren. De rust werd bereikt met een 13-14 voorsprong voor DWA/Argo.

De 2e helft liet een scherp It Fean / Boelenslaan zien, wat goed uit de kleedkamers was gekomen. Het was Shana van der Meer die al snel met een fraai afstandsschot de gelijkmaker op het scorebord zette. Nog even bleef de wedstrijd gelijk opgaan. Hierna ontstond er een fase waarin It Fean / Boelenslaan verdedigend iets meer grip kreeg op het spel van DWA/Argo en aanvallend zelf wel bleef scoren. In deze fase van de wedstrijd wist It Fean / Boelenslaan een paar keer 3 tot 4 doelpunten voor te komen. In de slotfase van de wedstrijd vergat It Fean / Boelenslaan de wedstrijd op slot te gooien, hierdoor kon DWA/Argo zich in de slotminuten nog terug knokken naar een 26-26 gelijkspel. De vele doelpunten en de daarbij diverse mooie aanvallen en goals, zorgden er voor dat het vele aanwezige publiek heeft kunnen genieten van een mooie en spannende laatste thuiswedstrijd.

Voor It Fean / Boelenslaan staat er nu nog een laatste uitwedstrijd tegen Pallas op het programma. Vorige keer werd hier van verloren, dus voor It Fean / Boelenslaan een mooie gelegenheid om in Leeuwarden sportief revanche te halen en zo het zaalseizoen goed af te sluiten.

Laatste zaalwedstrijden selectie op zaterdag 16-03-2024:

  • Pallas 1 - It Fean / Boelenslaan 1 om 18:20 te Leeuwarden in de Cammingahal
  • Pallas 2 - It Fean / Boelenslaan 2 om 17:10 te Leeuwarden in de Cammingahal
Plaats reactie

Doe via deze knop een donatie voor realiseren nieuwe ontmoetingsruimte.

Donatie tbv nieuwbouw

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
20 apr.09:30It Fean / Boelenslaan F1 - Harkema F1Meer
20 apr.09:30Oerterp E1 - It Fean / Boelenslaan E3Meer
20 apr.10:00It Fean / Boelenslaan B1 - DTL B1Meer
20 apr.10:00Harkema E1 - It Fean / Boelenslaan E2Meer
20 apr.10:15Harkema D1 - Boelenslaan / It Fean D1Meer
20 apr.10:30It Fean / Boelenslaan E1 - Wêz Warber en Fluch E2Meer
20 apr.11:30It Fean / Boelenslaan A2 - Drachten/Van der Wiel A3Meer
20 apr.12:15Wêz Warber en Fluch/Pallas '08_thebagstore.nl C1 - Boelenslaan / It Fean C1Meer
20 apr.13:30Invicta/Frigro A1 - It Fean / Boelenslaan A1Meer
20 apr.14:00Heerenveen 4 - It Fean / Boelenslaan 3Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
Boelenslaan / It Fean MW1 - Noordenveld MW112 apr.15 - 12
Oerterp/VKC MW1 - Boelenslaan / It Fean MW117 apr.4 - 8
Bekijk alle uitslagen

Agenda