Zaterdag 24 september stond weer een wedstrijd op de planning voor het tweede. DTG 2 was deze week onze tegenstander. DTG was voor ons geen onbekende. We hadden al in de voorbereiding van dit seizoen tegen hun kunnen oefenen voor dat de competitie van start ging. En met de winst van die wedstrijd begonnen we de wedstrijd met goede moed.

De scheidsrechter gaf ons het fluit signaal en we begonnen de wedstrijd krachtig. In de eerste aanvallen kreeg It Fean al vele goede kansen en was het wachten op het 1e doelpunt. Dat werd ook gedaan want de 0-1 was dan ook snel gemaakt. Het duurde niet lang voor dat we een voorsprong wisten te behalen van 4 punten. De verdediging hadden we goed dicht gezet waardoor het even duurde voordat DTG ook de korf wist te vinden. Maar uiteindelijk begonnen die ook mee te scoren waardoor we de rust in gingen met een stand van 4-9.

In de pauze was afgesproken dat we niet te veel moesten gaan happen op de bal want we wisten dat de scheids daar snel voor floot. Maar wat in de pauze besproken was bleek bij de eerste 3 balcontacten toch niet helemaal begrepen te zijn. Maar gelukkig wist het 2e zich snel weer te herstellen. Op een geven moment vond er een wissel plaats. Arjen van de A1 mocht het veld betreden. Hij wist een paar goeie ballen te onderscheppen waarvan we konden profiteren en de aanvallen weer voort konden zetten. DTG wist na de rust ook de korf te vinden waardoor ze toch nog 7 doelpunten wisten te scoren. It Fean had in de 2e helft wat meer moeite de korf te vinden maar we hebben uiteindelijk de 2 punten toch mee naar huis. De eindstand is uiteindelijk 11-15 geworden.

Volgende week speelt het 2e thuis om 14:00 tegen Emmeloord 2. Kom gezellig kijken! En blijf daarna nog gezellig hangen want het 1e die speelt daarna gelijk om 15:30 tegen Emmeloord 1,

20 apr.15:30Hoogkerk/Schelwald Optiek 2 - It Fean / Boelenslaan 2Meer
20 apr.17:00Hoogkerk/Schelwald Optiek 1 - It Fean / Boelenslaan 1Meer
22 apr.18:15TFS D1 - Boelenslaan / It Fean D1Meer