Na een mooie oefenwedstrijd op de woensdagavond kon de competitie beginnen. Bij het 3e is het eerst altijd de vraag wie zijn er aanwezig, wie is er fit? Ik ben er wel, maar……. gekneusde vinger, pijnlijke achillespees, kuiten, moeders die eigenlijk ook wel eens bij hun kind willen kijken, een jonge man die bijna vader wordt…… Ja, we hebben een team met wissels, op naar Roden.

Het weer is prachtig, zelfs beetje te warm, het is een prachtig sportcomplex, dit moet goed komen. Never change a winning team, dus starten we in dezelfde opstelling als de oefenwedstrijd. Alleen nu begint het vak van Peter K, Jenko, Atje en Daisy in de verdediging. In de aanval mogen Sietse, Peter Steffen, Hester en Margriet het gaan proberen.

Al snel vlogen de doelpunten ons om de oren…. en kwamen we in 6 minuten met 4-0 achter. We konden af en toe een doelpuntje mee pakken maar een overwinning zat er niet in. Met 22-9 aan het einde van het scorebord, hoef ik verder niet zoveel meer over de wedstrijd te vertellen.

We gaan even met de beentjes om hoog, pakken onze wel verdiende rust en gaan er volgende week weer vol tegen aan, zaterdag 17 september It Fean/ Boelenslaan 3 - Flamingo’s 4 om 17.00 uur op Sportpark de Ketting.

20 apr.15:30Hoogkerk/Schelwald Optiek 2 - It Fean / Boelenslaan 2Meer
20 apr.17:00Hoogkerk/Schelwald Optiek 1 - It Fean / Boelenslaan 1Meer
22 apr.18:15TFS D1 - Boelenslaan / It Fean D1Meer