Zaterdag 18 september moesten we onze eerste competitiewedstrijd spelen tegen DTL C1. De wedstrijd begon om 11 uur. We hadden mooi weer alleen dan was het wel irritant dat we ook soms tegen de zon in moesten kijken. We begonnen in de aanval met: Jildau, Nynke, Dewi en Stefan en in de verdediging stonden: Sjoukje, Ineke, Johannes en Eline. Femke en Eva zaten eerst op de bank.

Als snel kwamen we op voorsprong door een afstandsschot van Stefan. Daarna scoorde Jildau de 2de punt. Toen scoorde de tegenpartij. Vlak voor de rust bracht Ineke ons op een ruststand van 3-1 voor It Fean / Boelenslaan. Na de rust kwam Femke erin voor Ineke en Eva voor Dewi. We begonnen wat matig maar we pakten het al snel weer op. Er werd nog gescoord door: Eva 2x, Nynke, Jildau 2x en Johannes.  De tegenpartij scoorde ook nog 4x. Eindstand 5-9. Onze coach Simon kan weer trots op ons zijn.

Hiep hiep hoera voor Eva want zij is bijna jarig en trakteerde ons. Alvast gefeliciteerd!!