Op donderdag 10 september konden we eindelijk weer binnen de lijnen. Op verzoek van Waterpoort begonnen we om half negen. Voordeel was dat we even rustig tijd hadden voor de teamfoto welke geheel Corona-proof werd genomen.

Het team werd vandaag aangevuld met Jenko en Thelena zodat we met 10 spelers de strijd konden beginnen o.l.v. Pieter Veninga. We begonnen met Jille, Anne, Elske en Ariska in de aanval en Janco, Henk, Hillie en Gea in de verdediging. Om de 20 minuten gingen we wisselen zodat iedereen aan bod kwam.

Al snel bleek er een evenwichtige strijd te ontstaan. Waterpoort was met een goed team aangekomen met veel spelers die op een behoorlijk niveau hebben gespeeld. Toch namen we het initiatief door Jille; 1-0. Daarna konden we niet doordrukken en hadden we even een moeilijke fase. Dit resulteerde in een 1-3 stand na ca 10 minuten. Er werd van beide zijden leuk gespeeld, fanatiek maar zeker ook sportief. Hierna een fase dat wij het initiatief overnamen. Redelijk verrassend namen we ineens een voorsprong van 7-4. We lieten zien goed mee te kunnen. Waterpoort bepaalde de ruststand op 7-6.

Na rust kwam Waterpoort direct gelijk en daarna ging het om-en-om. Het bleef eigenlijk de gehele 2e helft spannend. Via 8-8 kwam er halverwege 2e helft 10-10 op het scorebord. Hierna nam Waterpoort onverwachts een 10-12 voorsprong. Een heer die eigenlijk nog geen korf had geraakt scoorde 2x achter elkaar. Uiteindelijk konden we dit gaat niet meer dichten. Jenko maakte nog de 12-13 maar iets te veel risico betekende dat Waterpoort de eindstand op 12-14 bepaalde.

Scores; Jille (2x), Elske (2x), Henk (4x), Anne (1x), Janco (1x) Jenko (2x)

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen LDODK.