Met nog drie finales te gaan om het kampioenschap hopelijk te mogen vieren streed It Fean Boelenslaan 2 tegen AVO 6. Het team uit Assen wist de eerste onderlinge wedstrijd te winnen en het Keurslager team de dikste nederlaag van dit seizoen toe te brengen 19-16. Gezien onderling resultaat belangrijk is voor het kampioenschap is een verschil van 4 mooi meegenomen. Simon werd uitgeleend aan het 1e en speelde een prima pot. In de aanval Daniel, Lubbert Jan, Sannah en Anna, verdediging Remco, Jelmer, Femke en Stella. Met een sterke bank van Merle, Elske, Roan, Ron en Jille zou er gewisseld kunnen worden mocht het nodig zijn. Verdedigend de dames voor verdedigen op de rappe heren van AVO. Aanvallend vooral op de dames.

Het begin van de wedstrijd was voor beide teams zoeken naar goeie kansen, kleine beetje zenuwen speelden waarschijnlijk ook mee. De wedstrijd ging gelijk op tot 4-4, AVO kon een gaatje slaan naar 4-6. Inmiddels was Merle in het team gekomen voor Anna, die haar draai nog wat moet vinden in het 2e. Na een achterstand van 6-7, gooide de thuisploeg voor rust nog 4 door de korf 10-7. Verdedigend ging het prima. Aanvallend was het in het vak van de aanvoerder soms wat te gehaast en chaotisch. Rustiger spelen was de opdracht. Een gaatje van 4 slaan was een pré.

Lubbert Jan scoorde zijn 3e en het gaatje was daar. AVO gaf zich niet gewonnen 11-9. Aanvallend werd ‘coach’, zo genoemd door de heren van AVO gebracht om meer rust te brengen in het spel. Een gaatje van 4 was weer snel gemaakt en het 2e bleef verder uit de problemen. Jelmer beloonde zijn goede spel met 5 doelpunten, maar werd nog wel één keer het bos ingestuurd. Coach bepaalde de eindstand op 18-13. Één van de beste wedstrijden van het seizoen, gevolgd door één van de beste wedstrijden van het seizoen van het 1e.

Met nog 2 finales te gaan staan we er goed voor. Eerst volgende is tegen LDODK 4 op 21 maart om 18:30 uur in de Survetohal. Komt allen kijken bij de ontknoping van de competitie.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!