Zaterdag 25 januari jongstleden moesten we thuis spelen tegen DTS C1 uit Surhuizum. Een echte derby, een ding was zeker wij wilden winnen! We waren niet volledig door ziekte / blessures, maar begonnen vol goede moed. Ik begon trouwens aan de kant, kon ik mooi de administratie van de doelpunten bijhouden.

We gingen goed van start, Tim scoorde de 1-0. Daarna werd het 1-1 en 1-2 achter. Dit was niet de bedoeling, gelukkig scoorde Marrith de 2-2 en Johan de 3-2. Toen Leona de 4-2 en Marrith de 5-2 scoorden leek er dan ook niks aan de hand. Inmiddels speelde ik de laatste 10 minuten mee en met deze stand gingen wij de rust in.

Na de rust werd het al snel 5-3, nog maar 2 doelpunten verschil. Annemarit scoorde de 6-3. Vervolgens werd het 6-4. Stijn maakte de 7-4, maar het werd daarna 7-5. Leona scoorde de 8-5 en ja hoor, het werd 8-6. Nu moest er echt iets gebeuren.... en dat gebeurde! Stijn maakte een prachtige afstandsgoal, Tim benutte een strafworp en Johan maakte het laatste doelpunt. Met 11-6 werd deze spannende derby dan ook terecht gewonnen!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!