Vandaag een thuiswedstrijd tegen De Wâlden om 9 uur. We spelen met 4 tegen 4 op één veld. Jesse, Ilse en Michelle staan op wissel en mogen het scorebord bijhouden.

Ook zij moeten goed bij de les blijven, want it Fean gaat goed van start, de eerste 10 minuten zorgt Jorrit ervoor dat het 3-0 komt te staan. Dan krijgt Lianne de bal op haar neus, pijnlijk, maar zij krijgt een vrije bal en scoort meteen, topper!

Wieberen, Jorrit en Lianne gaan nu op wissel. De volgende 10 minuten zijn pittig voor It Fean. De Wâlden zijn super in verdedigen. It Fean probeert vrij te komen staan, maar De Wâlden zijn er snel bij en maken scoren bijna onmogelijk. Doordat De Wâlden een superspeler mag inzetten is er verwarring bij It Fean wie nu wie verdedigt. Jeltsje Johanna weet nog 1x te scoren. In de rust staat het uiteindelijk 5-4 voor It Fean.

In de tweede helft beginnen Jeltsje Johanna, Wieberen en Ilse op wissel. Na nog geen minuut te hebben gespeeld, scoort De Wâlden 5-5. It Fean vecht terug. Michelle scoort 2x, Jorrit en Lianne scoren. Het staat 9-5!

Kan It Fean dit de laatste 10 minuten volhouden? Michelle, Lianne en Jesse gaan op wissel. Zo nu en dan staat De Wâlden volledig vrij voor de korf en scoren, erg gevaarlijk. Maar gelukkig weten Ilse, Jeltsje Johanna en Jorrit te scoren en eindigt het uiteindelijk in 11-7. Gefeliciteerd F2 met deze mooie overwinning! Tess, beterschap toegewenst en hoop dat je er de volgende wedstrijd weer bij bent.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!