Zaterdag 25 januari speelde It Fean / Boelenslaan B1 tegen AVO B2. En de scheidsrechter floot voor de wedstrijd en de wedstrijd begon. Het ging eerst gelijkwaardig tegen elkaar op 1-0 gescoord door Aukje. Daarna 1-1 en vervolgens 1-2, maar gelukkig werd het 2-2 door een strafworp van Inge. Toen scoorde Egbert 3-2 toen werd het 3 -3 en daarna 3-4 maar toen, scoorde Inge weer en werd het 4–4! Helaas weer achter met 4-5 en daarna 4-6 en  4-7, maar gelukkig scoorde Lisanne de  5-7 en daarna Egbert de 6-7. AVO had de smaak te pakken 6-8 en zo ging It Fean/ Boelenslaan B1 de rust in.

En de scheids floot weer af voor de tweede helft. En het begon niet lekker want er kwam direct een tegengoal dus stond het 6-9. Maar Lisanne scoorde gelukkige de 7-9 en Egbert de 8-9 en daarna nog een keer Egbert dus 9-9 toen scoorde Frank de 10-9. Heel eventjes leek het goed te gaan maar het bleef spannend tot het einde want daarna werd het 10-10 toen scoorde Egbert weer de 11-10 en daarna scoorde Elina ( speler van de B2) de 12-10. Helaas konden we de flow van AVO niet tegen houden, het werd 12-11 en daarna 12-12 en daarna 12-13 en daarna 12-14.

Helaas floot de scheids af en heeft It Fean / Boelenslaan B1 verloren met 12-14 van AVO B2 .

20 apr.09:30It Fean / Boelenslaan F1 - Harkema F1Meer
20 apr.09:30Oerterp E1 - It Fean / Boelenslaan E3Meer
20 apr.10:00It Fean / Boelenslaan B1 - DTL B1Meer
20 apr.10:00Harkema E1 - It Fean / Boelenslaan E2Meer
20 apr.10:15Harkema D1 - Boelenslaan / It Fean D1Meer
20 apr.10:30It Fean / Boelenslaan E1 - Wêz Warber en Fluch E2Meer
20 apr.11:30It Fean / Boelenslaan A2 - Drachten/Van der Wiel A3Meer
20 apr.12:15Wêz Warber en Fluch/Pallas '08_thebagstore.nl C1 - Boelenslaan / It Fean C1Meer