Op zaterdag 18 januari 2020 stond de 2e wedstrijd van het nieuwe jaar op het programma voor It Fean F1. Vandaag moesten de dames het opnemen tegen DES uit Norg. Om 8.30 uur was het verzamelen op het parkeerterrein bij de sporthal in Surhuisterveen. Van hieruit vertrokken we met een groep fanatieke en fitte dames richting het Drentse Norg. Net na 9 uur kwamen we aan in Norg en gingen de dames zich omkleden en klaar maken voor de wedstrijd. Precies om 9:30 uur werd het fluitsignaal gegeven voor de eerste 20 minuten van de wedstrijd.

Surhuisterveen ging gelijk in de aanval en domineerde compleet de wedstrijd. De openingstreffer werd al gelijk in de 4e  minuut van de wedstrijd gemaakt door Lajal die een hele sterke wedstrijd speelde en veel punten voor haar rekening nam. Na deze treffer werd de druk alleen maar opgevoerd door de dames van It Fean op de korf van de tegenpartij en kwam de puntenmachine volledig op stoom. Er werden fraaie punten gescoord door onder andere Esmee, Iris, Nyncke, Lieke en Sanne Roos. In de 15e minuut van de 1e helft wist DES nog een punt te scoren. Maar de wedstrijd was al gespeeld en de dames van F1 van It Fean wonnen de wedstrijd met 2-32. Deze mooie uitslag wordt meegenomen in de sporttas naar volgende wedstrijd.

Op verzoek van Quick’21 wordt deze wedstrijd niet op zaterdag 25 januari gespeeld, maar door de weeks op de trainingsavond.