Op zaterdag 11 januari stond er een wedstrijd tegen DOS’46 op de planning, dit was een leuke wedstrijd. De scheidsrechter floot en toen kwam er een begin aan de wedstrijd. Al snel scoorde Egbert de 1-0, maar het duurde niet lang voordat DOS’46 ook scoorde. Luurt-Dale scoorde de 2-1. Daarna kwam de 2-2 weer. Het ging best gelijk op, maar Egbert wist de 3-2 te scoren. En zoals je al verwacht, DOS’46 scoorde vlak daarna weer de 3-3.

Aukje scoorde de 4-3 en toen werd het 4-4. Toen scoorde Egbert de 5-4 en 6-4 en Femke de 7-4, we hadden hier een voorsprong van 3, wat natuurlijk leuk is. Toen werd het 7-5 en wist Egbert het weer 8-5 te maken met een strafworp en daarna direct nog eentje en dat maakt de 9-5. Vlak voor de rust wist de tegenpartij nog een doelpunt te scoren. Toen wast het rust.

Aukje scoorde de 10-6 en DOS’46 wist ook weer de bal erin te krijgen en dat maakt een stand van 10-7. Daarna scoorde ik (Hendrik) de 11-7 en een paar minuten later Aukje de 12-7. Hier hadden we een voorsprong van 5 en dachten we al gewonnen hadden, we maakten veel fouten waardoor DOS’46 doelpunten kon maken! De stand was toen 12-11. Maar gelukkig wist Aukje te scoren en stond het 13-11. Vlak daarna scoorde Inge de 14-11 en dat werd beantwoord met een tegendoelpunt.

De stand was nu 14-12 in de laatste paar minuten, het was best spannend. Frank scoorde gelukkig de 15-12 wat een best belangrijke goal was. Toen werd het nog 15-13 in de laatste 2 minuten. In de laatste seconden wist Arjan met een heel mooi afstandsschot te scoren! De stand werd 16-13 en de scheidsrechter floot af.