De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Rianne en Eline zijn als extra spelers mee om het team compleet te maken. De wedstrijd opent met een aantal mooie acties van It Fean / Boelenslaan. Een mooi afstandsschot wat helaas net naast gaat. Weer een aantal mooie kansen maar geen doelpunten. Velden worden gewisseld. 

Een aantal super goede onderscheppingen en mooie verdedigacties levert dan toch het eerste doelpunt voor It Fean / Boelenslaan van Anouck op 1-0. En vrij snel daarna scoort Nynke 2-0. Wederom mooie overspeelballen en Femke scoort 3-0. Na een heel aantal gemiste kansen voor de tegenpartij wordt het spel weer overgenomen en scoort Anouck de 4-0 en een paar minuten later Janke de 5-0. Het spel gaat verder, goed verdedigend werk van MN en W levert balverlies op en een doelpunt, 5-1.

De tweede helft begint met veel verdedigende acties van beide ploegen. Uiteindelijk weet Eva hier het voordeel uit te halen en scoort 6-1. Het tempo zakt wat en 6-2, uit een overvolle situatie onder de korf toch de 7-2 door Nynke. En ook de 8-3 wordt door Nynke gescoord. Helaas de bal verloren en 8-4. Hiermee is de wedstrijd afgelopen. Een mooi resultaat van een actieve wedstrijd. Eindstand 8-4 voor It Fean / Boelenslaan.


 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!