Zaterdag 14 december stond de wedstrijd tegen Drachten/Van der Wiel F2 op het programma. Vandaag speelden mee: Jorrit, Wybren, Jesse, Michelle, Jeltje Johanna, Tess, Lianne en Ilse. Om 9 uur stonden beide teams klaar in de SNIJ Noord Hal en floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd.

Al snel scoorde Jorrit de 0-1. Waarna ook Michelle de korf wist te vinden 0-2. Ook het derde doelpunt werd gemaakt door Jorrit. Al snel scoorde een heer van Drachten de 1-3. Jorrit reageerde meteen en zorgde voor de 1-4. De eerste 10 minuten waren om. Na te hebben gewisseld wist Drachten de korf een paar keer achter elkaar te vinden. Al snel was het 3-4. Ondanks het goede verdedigende werk van It Fean.

Na de rust probeerde It Fean wel aan te vallen, maar lukte het niet om de korf te vinden. Waarna Drachten de 4-4 maakte. Jeltje Johanna wist It Fean weer op voorsprong te zetten en het was 4-5.

Hierna lukte het de F2 niet meer om te scoren ondanks dat er toch hele mooie kansen waren. Drachten maakte nog wel 2 doelpunten wat de eindstand 6-5.

De uitslag van de strafworpen was 3-0.

Helaas vandaag verloren maar wel heel goed samen gespeeld, goed verdedigd en aangevallen.

Zaterdag 11 januari spelen we de volgende wedstrijd uit tegen Nic. en we hopen dan een paar punten mee terug te kunnen nemen naar It Fean!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!