Op zaterdag 30 november mochten de dametjes van F1 het opnemen tegen VZK/Donkerbroek F1. Met Nyncke, Fardau, Esmee en Lieke in de basis. Geen wissels vandaag dus ze moesten vol aan de bak. Ze gingen er vol voor en dat zorgde al snel voor 2 doelpunten gemaakt door Nyncke en Esmee 2-0. Daarna kregen ook de tegenstanders kansen die ze benutten en werd de stand 2-2. 

Maar de dametjes van F1 geven niet zomaar op en gingen door Esmee en Nyncke wisten de korf weer te vinden 5-2. VZK scoorde ook weer mee, 5-3. Vlak voor de pauze wist ook Fardau de bal door de korf te krijgen 6-3. En Nyncke zorgde er wederom voor een doelpunt. De dametjes gingen met 7-3 de kleedkamer in. Esther gaf hun nog wat tips, deze namen ze mee de wedstrijd in, op naar de tweede helft!

Tweede helft begon VZK met een doelpunt, 7-4. Maar Esmee wist weer 2 keer te scoren en Lieke zorgde ervoor dat de voorsprong nog groter werd, 10-4. VZK kon nog 1 keer de korf vinden en de dames van It Fean nog 3 keer.

Dit zorgde voor een mooie eindstand van 13-5 voor KV It Fean F1. De supporters hebben een leuke wedstrijd gezien! Op naar de volgende wedstrijd op 7 december tegen de Flamingo’s!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!