Alweer bijna een week geleden, zaterdag 23 november om 9.30 uur, begon de zaalkompetitie van de F2 met een uitwedstrijd naar Boelenslaan. Voor het eerst in nieuwe samenstelling als F2-team. Tijdens de veldcompetitie was er maar één F-team, in de zaal is er een F1- en een F2-team. Het spel begon heel rustig, iedereen bekeek goed wie hij moest verdedigen.

Jeltje Johanna stond eerst op wissel. In het begin leken de teams aan elkaar gewaagd. Het stond 1-1. Coach Daniël gaf duidelijk aan wanneer er verdedigd moest worden en wanneer iedereen weer moest aanvallen. Dit zorgde vrij snel voor een heel ander spel. It Fean werd lekker fel. Het werd 1-4. Toen mocht Jeltje Johanna in actie komen en ging Lianne op wissel. Tijdens de rust stond het 3-6.

De 2e helft begon met Jesse op wissel. Er werd goed naar elkaar over gegooid. Het stond 4-8. Als laatste mocht Michelle op wissel. Boelenslaan scoorde nog een paar keer, maar kon niet tippen aan It Fean. Nog een mooie afstands schot van Jeltje Johanna en topscoorder van de wedstrijd Lianne zorgde uiteindelijk dat het 7-12 werd. Een wedstrijd vol actie, een mooi begin van de zaal competitie.