Vorige week speelde It Fean een sterke wedstrijd tegen Lemmer. Ook vandaag zou dit moeten gebeuren. De omstandigheden waren niet ideaal, het waaide en regende.

Spannum begon scherp en maakte direct 0-2. Na 10 minuten was het Jacob Bron die een mooi kansje maakt 1-2. Spannum wist wederom te scoren en zette een 1-3 op het score bord.
It Fean bleef geduldig en zocht de goede kansen op. Er werden mooie aanvallen gecreëerd door It Fean. Daisy Sikkema wist een vrije bal mooi af te ronden en maakte de 2-3.
Vervolgens wisten Jeroen Dijkstra en Marrit Adema de korf van afstand te raken 4-3. Spannum raakte gefrustreerd en begon druk te spelen.

Tijdens de rust kregen we te horen dat we deze lijn vast moeten houden en niet met het spel van Spannum mee te gaan. Na rust begon Spannum direct scherp en wist vrij snel uit te lopen naar een voorsprong van 3 doelpunten 4-7. Aan beide kanten werd er vervolgens gescoord. Ondanks de achterstand bleef It Fean vechten.
Door het goede spel van It Fean wisten we weer gelijk te komen 9-9. Het waren uiteindelijk spannende minuten voor beide ploegen.
In de laatste minuten krijgt It Fean zowel een vrije bal en een strafworp tegen wat de stand 9-11 maakte.
Volgende week moet It Fean (de laatste wedstrijd) uit spelen tegen Invicta, aanvang 15:30 in Kollum.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!