Vandaag hadden we de wedstrijd KV Invicta D1- KV It Fean D2. Ondanks de weervoorspellingen was het gelukkig droog. De start was niet zo goed, want binnen 4 minuten was het 3-0. In de tiende minuut scoorde Janke de 3-1 waarna Invicta weer scoorde. Daarna was het Anouck die er 4-2 van maakte. Toen had Invicta de smaak weer te pakken en liep de score uit tot 9-2! Daarna kreeg It Fean de smaak te pakken. Na een vloeiende combinatie kwam It Fean terug tot 9-5! Met achtereenvolgens doelpunten van Ilse, Anouck en Emma. Daarna scoorde Invicta weer een keer.

Maar na de score van Anouck stonden we inmiddels op 10-6, waarna Invicta nog een keer scoorde. Het bleef een spannende wedstrijd met een strijdvaardig It Fean wat resulteerde in nog een doelpunt van Emma, waarna de stand op 11-7 stond. Invicta deed er nog eentje bij. Waarna het spetterende slotaccoord kwam van Michelle. Die daarmee de einduitslag bepaalde op 12-8.

Wat een fantastisch resultaat is ten opzichte van vorige week, toen Invicta won met 10-0. Het publiek en begeleiding hebben een zeer vermakelijke en mooie wedstrijd gezien. Dit biedt perspectief voor het vervolg van het seizoen.

GOED GEDAAN DAMES!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!