Vandaag hadden we de wedstrijd KV Invicta D1- KV It Fean D2. Ondanks de weervoorspellingen was het gelukkig droog. De start was niet zo goed, want binnen 4 minuten was het 3-0. In de tiende minuut scoorde Janke de 3-1 waarna Invicta weer scoorde. Daarna was het Anouck die er 4-2 van maakte. Toen had Invicta de smaak weer te pakken en liep de score uit tot 9-2! Daarna kreeg It Fean de smaak te pakken. Na een vloeiende combinatie kwam It Fean terug tot 9-5! Met achtereenvolgens doelpunten van Ilse, Anouck en Emma. Daarna scoorde Invicta weer een keer.

Maar na de score van Anouck stonden we inmiddels op 10-6, waarna Invicta nog een keer scoorde. Het bleef een spannende wedstrijd met een strijdvaardig It Fean wat resulteerde in nog een doelpunt van Emma, waarna de stand op 11-7 stond. Invicta deed er nog eentje bij. Waarna het spetterende slotaccoord kwam van Michelle. Die daarmee de einduitslag bepaalde op 12-8.

Wat een fantastisch resultaat is ten opzichte van vorige week, toen Invicta won met 10-0. Het publiek en begeleiding hebben een zeer vermakelijke en mooie wedstrijd gezien. Dit biedt perspectief voor het vervolg van het seizoen.

GOED GEDAAN DAMES!