Zaterdag 21 september speelde Boelenslaan / It Fean 2 2 tegen ROG 4. Het was heerlijk weer en windstil, zo konden we lekker aan de wedstrijd beginnen. Van ROG 4 wisten we dat er wat oudere spelers in het team zaten, daardoor konden wij met ons jonge 2e ons eigen tactische spel gaan spelen.

Na het fluitsignaal kwam Boelenslaan / It Fean 2 al gauw op voorsprong met twee mooie afstandsschoten van Remco en Marije. Daar bleef het niet bij; we kwamen tot een 5-0 voorsprong, pas daarna scoorde ook ROG hun eerste doelpunt en dat maakte het 5-1. Daarna ging het scoren om en om. Dat maakte de stand bij rust 7-4. 

Na de rust werden er vrij snel twee doelpunten gescoord door ROG en toen was het ineens 7-6. Er brak een spannendere fase aan in deze 2e helft doordat ROG continu met maar 1 doelpunt verschil achter ons aan kwam. Ook had het ene vak moeite met scoren en daardoor trok coach Jille gauw een wedstrijdshirt aan en stapte het veld in. Jille scoorde de 10-7.

In de laatste fase van de wedstrijd werden er nog enkele mooie kansjes afgerond en daarmee kwamen we tot een uitslag van 13-9 winst.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!