Na de nederlaag van vorige week, gingen de dames en heer er weer met volle moed tegenaan. Binnen 30 seconden kwam DTS gelijk al op een voorsprong 0-1, blijkbaar moesten ze nog wakker worden want in de 2 minuut scoorde DTS de 0-2. Het team werd met “beide benen” door de coach en trainer op de grond gezet en dit resulteerde in de 4e minuut in een doelpunt van Rihanna, 1-2.

DTS maakte gelijk weer een doelpunt in de 5e minuut, 1-3. Dit bleef de stand tot de wissel. In de 17e minuut maakte Eline voor ons de 2-3. Eline had nog meerdere afstandsschoten op de korf maar deze gingen er niet in. In de 20e minuut maakte DTS nog de 2-4. Maar het team stond weer op scherp en Janke maakte voor rust nog 2 doelpunten zodat de ruststand 4-4 was.

Na de rust werd Eline gewisseld voor Jildou die ook al een wedstrijd met de D1 had gespeeld. Gelijk in de 1e en 2e minuut na de rust maakte DTS 2 doelpunten, 4-6 en in de 6e minuut scoorde DTS nogmaals, 4-7.

Gelijk hierna in de 8e minuut  scoorde Anouk de 5-7 en in de 10e minuut scoorde Rihanna nogmaals voor ons, stand 6-7. DTS scoorde hierna ook in de 10e minuut een doelpunt 6-8 wat tevens de eindstand voor de wedstrijd is geworden.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!