Afgelopen zaterdag was het de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de D2. Een aantal spelers die vanuit de E’s komen, spelen voor het eerst in twee vakken. Dit was even wennen.

We starten de wedstrijd met in de aanval: Emma, Michelle, Anouck, Eva. In de verdediging: Janke, Rihanna, Femke en Baudie die is ons team kwam versterken vanuit de D1. Op de bank zat Rianne vanuit de D3.

Helaas stond Oerterp/VKC al heel snel voor met 3-0. Een paar mooie kansen kwamen voorbij, maar het lukte ons niet om te scoren. De tegenpartij was erg sterk in de aanval. Voor de pauze maakte Baudie gelukkig een mooie goal, zodat we de rust in gingen met 3-1.

Na wat tips en aanwijzingen van de 2 coaches en een wissel tussen Michelle en Rianne gingen we er weer tegen aan. Na een paar mooie verdedigde inloopballen lukte het de tegenpartij eerst niet meer om te scoren. Na 14 minuten was er een wissel tussen Rihanna en Michelle. We hebben nog een paar mooie kansen gehad, maar het lukte ons niet om te scoren. De tegenpartij helaas wel. De einstand werd 9-1. Vol goede moed gaan we er zaterdag weer tegen aan.

 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!