Vandaag spelen we uit tegen Drachten. De thuiswedstrijd vorige week tegen Drachten was 5-5. Vandaag gaan we voor de winst. We beginnen in onze trainingspakken 😉 met Sjoukje, Rianne, Eva en Nynke. Rianne scoort al snel in één van de eerste minuten. Drachten scoort vrij snel daarna. Sjoukje weet dan ook de korf weer te vinden. Na 10 minuten wordt er gewisseld het staat dan 1-2.

Sjoukje en Nynke worden gewisseld voor Sumeya en Eline. We spelen een goed samen. Het is een mooie spannende wedstrijd om naar te kijken. Eva scoort de 1-3. Maar de tegenpartij aast ook op de winst en maken vrij snel 2 doelpunten. Onze meiden spelen echt een mooi spel. En Sumeya scoort! Rianne mist daarna helaas, Drachten weet wel de korf te raken: 4-4. We gaan de rust in met 5-5 door Rianne.

Sumeya, Sjoukje Eline en Nynke gaan van start in de 2de helft. We gaan er fel tegenaan. Sumeya heeft een paar mooie kansen. En we zijn goed aan het verdedigen. Heel even staan we 6-5 achter, Nynke en Sjoukje scoren de 6 en 7. Het spel gaat gelijk op. Drachten scoort en Sjoukje daarna ook 2x.
We winnen uiteindelijk met 8-9. Ook de strafworpen winnen we met 4-5.
Onze meiden hebben een topwedstrijd gespeeld.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!