Heerenveen E1 is de koploper van deze zaalcompetie, heeft nog niks verloren... De vorige wedstrijd die we tegen hen speelden, werd door Heerenveen met 21-3 gewonnen. Hopelijk kunnen we vandaag meer tegenstand geven.

De spirit is aanwezig, we kunnen niet bij voorbaat zeggen dat we verliezen! Helaas is dit niet het geval; de 1e 10 min gaan snel voorbij en het scorebord geeft al 1-7 aan als Eline weet te scoren. Twee wissels erin en dapper verder... Maar wat speelt Heerenveen goed zeg! Sjoukje weet 2x te scoren we gaan de pauze in met 3-15.

Heerenveen is echt een maatje te groot voor ons, ze gaan promoveren dus we komen hun gelukkig niet weer tegen.

Rianne weet nog te scoren! Einduitslag is 4-36. Penaltyserie wordt 4-6 met stafworpen van Rianne 2x en Nynke 2x. Op naar volgende week, de laatste wedstrijd in de zaal. Dan mogen we het veld weer op!