Na het nipte verlies vorige week tegen Triantha stond voor It Fean / Boelenslaan 2 afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen Drachten/Van der Wiel 5 op het programma. Het BY klussen team, versterkt met 2 dames vanuit senioren 1, staat in de middenmoot. Drachten bezet de laatste plaats met 0 punten.

In de beginfase van de wedstrijd verloopt het scoren bij beide ploegen moeizaam. Na 20 minuten staat er slechts een 2-3 stand op het scorebord. Tot 3-5 is het een gelijkopgaande wedstrijd, hierna weten de gasten een gaatje te slaan door viermaal op rij te scoren. Drachten weet vlak voor de rust nog iets terug te doen en de achterstand door middel van 2 afstandschoten te verkleinen tot 4 doelpunten. Er wordt gerust met een 5-9 tussenstand.

It Fean / Boelenslaan begint de tweede helft goed en weet driemaal te scoren: 5-12. Hierna breekt een mindere fase aan van It Fean / Boelenslaan en daar weet Drachten van te profiteren. De thuisploeg weet nog terug te komen tot 3 doelpunten, maar komen te laat op gang. Eindstand: 11-14.

Door deze overwinning klimt It Fean / Boelenslaan naar de 3e plaats. Volgende week staat de lastige uitwedstrijd tegen koploper WWC op het programma.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!