In de basis starten: Nynke, Eva, Rianne en Sumeya

Het spel begint vlot en fanatiek. De aanval loopt, maar bij balverlies wordt daar direct gebruik van gemaakt door SCO en 0-1... opletten met verdedigen dames.

Van afstand een prachtig schotvan SCO, 0-2. Een mooie poging van Nynke die net over de rand er weer af valt. Helaas. Ook Eva mist net. Spel de andere kant op en weer raak 0-3, 0-4 en ook nog de 0-5. Een strafworp voor It Fean gaat mis. Sumeya en Rianne gaan na 10 minuten naar de kant, Sjoukje en Eline komen er in. Het wordt 0-6 en dan de 1-6 door Sjoukje. Mooi overspel en een aantal goede verdedigingsacties. Maar toch loopt SCO uit naar 1-7, 1-8, 1-9. Er kwam een tip "stuiter" van de tribune en ineens kregen de meiden de bal wel naar voren; keurig! En dan de 2-9 door Sjoukje.

Pauze; coach Margriet probeert met wat aanwijzigingen het tij te keren. Het kan nog best de 2e helft!

Na de pauze beginnen Sjoukje, Rianne, Eline en Sumeya. Helaas een fout in de verdediging maar de tegenstander scoort niet. Het spel gaat verder en de dames blijven dichtbij de tegenstander. Hierdoor gaat het langzamer dan de eerste helft maar is er meer controle lijkt wel. Dit betaalt zich uit. Eline krijgt kans 3 keer te proberen te scoren en yes 3-9, Eline scoort! En nog een punt voor Eline 4-9 en ook de 4-10!  De 10 min wissel; Sumeya en Sjoukje eruit, Nynke en Eva er weer in.

Pittig spel met goede acties van beide kanten. In de verdediging gaat het enorm vooruit en een hele rits doelpunten voor beide kanten die verdedigd zijn. Helaas toch 4-11. Bijna in de bel nog een puntje erbij voor de dames maar helaas. De eindstand is 4-11 voor SCO. Toch goed gedaan meiden! We komen vandaag te laat in het spel, volgende keer beter...

Strafworpen 1-1.

groetjes van Nynke en Wiranda

 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!