In de eerste helft zaten Leona en Margje op de kant.  In het aanvalsvak zaten Johan, Selina, Baukje en Annemarit. in de verdediging zaten Marrit, Stijn, Tim en Emma. Dit was een spannende wedstrijd voor ons, dit waren namelijk de koplopers als we hier van wonnen stonden we eerste en maakten we kans om kampioen te worden.

In de eerste minuut scoorde Johan 1-0, het duurde 9 minuten en dus in de tiende minuut scoorde Johan 2-0. Eén minuut later scoorde Selina in de 11de minuut 3-0, maar ook in de 11de minuut kreeg Tim één tegen 3-1. In de 14de minuut scoorde Selina 4-1. Na de wissel Tim, Stijn, Emma en Marrit aanval en Johan, Selina, Baukje en Annemarit verdediging. In de 15de minuut kreeg Johan een goal tegen 4-2 .In de 25ste minuut scoorde Emma 5-2. Na de rust viel Margje in voor Marrit en Leona voor Baukje. Onze voorspelling was 10-4 voor ons.

Na de pauze kreeg Stijn een goal tegen: 5-3. Daarna scoorde Annemarrit 6-3. Een poosje later scoorde Annemarrit 7-3 en weer een poosje later scoorde Selina 8-3. Na de wissel werd aanval verdediging en verdediging aanval. In de 15de minuut scoorde Emma 3-9 in de 16de minuut scoorde Emma 3-10. In de 24ste minuut had Stijn het eind goal 3-11 en daarmee wonnen we van de koplopers.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!