Zaterdag moesten we afreizen naar Balk. Voor de wedstrijd tegen DTG uit Wijckel. Na een natte en winderige reis kwamen we aan in Balk. We hadden als gastspeler Sjoukje de Haan van de E1 mee, omdat Emma en Michelle niet mee konden spelen. De meiden waren er helemaal klaar voor om de jongens en 1 meid in de pan te hakken.

De start was goed. Al na 7 minuten zette Baudie met een vlammend schot de stand op 0-1. Daarna werd het gelijk 1-1. Het leek dus spannend te worden. Maar die spanning was gauw weg, want Baudie scoorde daarna de 1-2 en de 1-3.

Daarna was het de beurt aan onze gastspeelster Sjoukje die geweldig op dreef was. Zij scoorde namelijk de 1-4, de 1-5 en de 1-6. Daarna was Baudie weer aan de beurt voor de  1-7. Ook Janke scoorde 1-8.

Toen deed DTG nog wat terug en scoorde de 2-8 en de 3-8. Toen was het genoeg voor DTG. Sjoukje scoorde nog 2 keer en Anouck ook nog 1 keer en ook Baudie nog een keer, waardoor de einduitslag uitkwam op 3-12. Een zeer goede prestatie.

Het was een mooie wedstrijd waarin onze spelers vele kansen hadden, maar niet ieder schot leverde ook een punt op. De tegenstander was niet bij machte om onze spelers tegen te houden qua verdedigen. Dus de terugreis kon zeer voldaan worden afgelegd.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!