Vandaag stond het tweede thuisduel tegen DIO op het programma, geen bekende tegenstander voor de EXPERT-formatie. DIO heeft de eerste twee wedstrijden al gewonnen dus hadden we in de gaten dat het een lastige tegenstander zou worden. In de teampresentatie werd Team van de Week pupillen D2 van It Fean / Boelenslaan voorgesteld.

It Fean / Boelenslaan wilde graag revanche voor het gelijke spel vorige week. DIO wat en zeer fysieke ploeg is liet meteen van zich horen en begon met de score. It Fean / Boelenslaan kon goed bijblijven en halverwege de eerste helft stond er een stand van 4-5 op het scorebord. Daarna nam DIO afstand en werd er met 5-9 gerust.

It Fean / Boelenslaan wist dat er na de rust beter gespeeld moest worden. Kansen moesten dichter bij de korf gevonden worden. Na wat tactische wissels kwam er meer energie in de ploeg. De korf werd nu beter gevonden en de afstandsschoten begonnen te vallen. De spanning kwam terug in de wedstrijd 13-15. Helaas lukte het de laatste 10 minuten niet om dichterbij te komen. eindstand 14-17.

Volgende week staat de laatste wedstrijd van het dit kalenderjaar alweer op het programma. Er wordt uit gespeeld tegen VZK/Donkerbroek om 20:15 in De Bongerd in Haulerwijk.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!