Afgelopen zaterdag stond voor It Fean / Boelenslaan de late uitwedstrijd tegen Ny Quick Libben op het programma. Vooraf wisten de roodhemden dat het een gelijkwaardige tegenstander is en dat er geknokt moest worden voor de punten. De eerste helft leken de punten mee te gaan naar Surhuisterveen, maar na de rust konden de gasten de voorsprong niet ver genoeg uitbreiden en in een turbulente slotfase werd een gelijkspel door de thuisploeg eruit gesleept.

Na het beginsignaal wist Ny Quick Libben vrij snel de korf te vinden. De gasten wisten meteen aan te sluiten, tot 3-3 bleef dit doorgaan. Toen pakte de EXPERT-formatie de draad op en wist op 2 punten voorsprong te komen. Bij rust was de voorsprong 5-7. 

In de pauze werd de ploeg erop geattendeerd dat de voorsprong uitgebreid moest worden, anders zou het in de slotfase nog spannend worden.
Na de rust bleven de gasten doorgaan en werd de score uitgebreid naar 3, maar het gat van 4 kon niet geslagen worden. Opgelegde kansen werden gemist en de thuisploeg wist gestaag mee te scoren.

5 minuten voor tijd was de stand 11-14 en leek het gespeeld te zijn, maar de thuisploeg wist nog even aan te zetten en kwam een minuut voor rust op 13-14. De bal kwam nog in de aanval terecht en na een actie naar binnen legde de scheidsrechter de bal op de stip. Deze werd gemist, maar mocht overgenomen worden. Toen werd het alsnog 14-14. Helaas een verloren punt voor It Fean / Boelenslaan. Volgende week speelt It Fean / Boelenslaan thuis om 18:50 uur tegen DIO in de Surventohal.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!