Na een moeizame start in de competitie, er werd nog geen wedstrijd gewonnen. Toch bleef Boelenslaan / It Fean 2 vol vertrouwen doorgaan in de competitie. Het moest toch eens goed gaan. De routine is er en ook zeker de kwaliteit. Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat de tegenstanders toch vaak spelers van hun 1e nodig hebben om van ons te winnen. Misschien een aandachtspuntje richting de KNKV. 

Vorige week de wedstrijd tegen TFS 3, prachtig weer en iedereen vol goede moed.  De wedstrijd begon gelijkwaardig. Beide ploegen wisten te scoren. Na een minuut of tien wist Boelenslaan / It Fean 2 het initiatief te nemen. Met mooi spel werd er een voorsprong genomen van 2 punten. Het goede spel werd door gezet en zo werd er gerust met een 5-9 voorsprong.

De 2e helft moesten we even op gang komen. TFS profiteerde meteen en wist tot 2 doelpunten terug te komen. Daarna werd het initiatief weer teruggepakt. Met een paar verse wissels werden er weer volop kansen gekregen en werd de voorsprong steeds groter. Einduitslag: 10-17. Een goede en verdiende overwinning in een sportieve wedstrijd. 

We zijn los, de 1e punten zijn binnen en we weten weer wat winnen is. 

 

Afgelopen zaterdag was er de wedstrijd tegen Westergo 2. Na wat aanloop problemen werd de wedstrijd toch gespeeld en ook hier weer een tegenstander die met spelers van het 1e komt. 

De start was niet al te best, 0-4 achter binnen 5 minuten. Waar zijn we met onze koppen!
Maar, rug recht en ervoor met z’n allen. Langzaam maar zeker kwamen we beter in de wedstrijd. Westergo dat met 2 heren veel lengte had, wist het spel van ons vaak te ontregelen. Stug doorgaan en blijven schieten is het motto. Toch een ruststand van 6-9. Er moet wat gebeuren.

Een sterke bank is dan prettig, de wissels brengen fris elan en we gaan ervoor. En kijk eens aan, we komen terug in de wedstrijd. Jille, Atje en Jan Robert beginnen te scoren en ineens is daar de kentering in de wedstrijd en is hier de 1e voorsprong: 12-10.
Om het publiek te vermaken, zorgen we altijd voor spanning in de wedstrijd en natuurlijk staat het dan in de slotminuten 12-12. 
Grietje dacht…….. dan nog maar 1x schieten vanaf de zijlijn en kijk eens aan, toch weer een voorsprong: 13-12. Nu zal het toch wel klaar zijn. Neeeeeee

We vergooien nog maar eens de bal en we krijgen nog een strafworp tegen. Time out! Prachtig instrument om te gebruiken. 
De strafworpnemer concentreert zich en dan gebeurt het ……….afschuwelijk mis!
De scheidsechter fluit meteen af en Boelenslaan / It Fean 2 wint zijn 2e wedstrijd. 
Nu gaan we door, wie kan ons stoppen?

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!