Zaterdag 24 april ontving It Fean 3 het Groningse ROG 5. Onder tropische omstandigheden klonk om 17.00 uur het beginsignaal op sportterrein “It Ketting”. Voor het publiek (en ook voor het team zelf) is het altijd weer een verrassing hoe het vreemdelingen legioen er uit zal zien. Dit keer wisten Peter en Evert spelers op te roepen uit Utrecht, Enschede, Rottevalle en Augustinusga.

De wedstrijd begon goed. Herman trof van afstand en Peter benutte een doorloopbal. In het tweede aanvalsvak wist Evert twee “trek”-doorloopballetjes te scoren. Even leek het erop dat het een simpele overwinning zou worden, maar ROG vocht zich knap terug in de wedstrijd door drie maal op rij te scoren. Gelukkig benutte It Fean vlak voor rust een strafworp, zodat er met 5 – 3 thee kon worden gedronken.

Na de pauze verslechterde het spelbeeld van beide kanten. Gelukkig konden Jantina en Herman vlot scoren, zodat de wedstrijdpunten binnen waren. Alle zestien spelers leken bevangen door de zon, en bakten er vervolgens bitter weinig van. In de 32 ste minuut was er nog een klein hoogtepuntje te beleven. Peter schoot van ca. 15 meter een doelpunt door de mand, eindstand 9-5. 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!