Op een doordeweekse woensdag was de ByKlussen formatie aan de beurt. Op verzoek van Joure was de wedstrijd verplaatst, wat de gasten in de gelegenheid stelde om een mix van Joure 1 en 2 binnen de lijnen te brengen. Dus…

Joure 2 had maar 1 punt, een slecht doelsaldo. Boelenslaan / It Fean 2 had echter ook nog geen wedstrijd gewonnen. Gezien de uitslagen was toch de verwachting dat dit varkentje wel even gewassen kon worden.

Nadat de teamfoto was gemaakt werd de aanval bezet door Jille, Peter S (ja, hij was er ook weer bij), Atje en Petra. Sietse, Marc, Margriet en Hester begonnen in de verdediging. Grietje, Jan Robert, Thelena en Peter mochten de bank bezetten. Wat een weelde: 12 spelers!

Met 7 minuten was het 1-3, met 13 minuten 2-6. De thuisploeg was niet scherp, had te veel kansen nodig en liet zich de kaas van het brood eten. De mix uit Joure was doeltreffender. Een paar keer dreigde Boelenslaan / It Fean het gat kleiner te maken, van 3-8 naar 6-8, maar dan was het toch weer Joure dat het verschil uitbouwde. Met 7-10 werd er gerust.

De wedstrijd was gespeeld. Het inbrengen van de wissels kon geen draai aan de wedstrijd geven, de spirit was eruit. Soepel liep Joure uit van 7-11 naar 7-14. De einduitslag was met 9-17 geflatteerd. De punten gingen naar Joure.

Doelpunten Boelenslaan / It Fean: Petra 4, Peter S. 2, Sietse, Atje beiden 1.

Zaterdag naar Hantum, DTL 2 is de tegenstander. Die hebben slechts 1 punt, dat biedt enig perspectief.

fShare

Vernieuwen