Ook voor B2 is het seizoen gestart. Door nogal uiteenlopend vakantiepatroon was het gezamenlijk trainen voor de start van de competitie moeizaam maar inmiddels wordt er goed en fanatiek getraind door iedereen.

Wordt dat laatste dan ook al vertaald in punten; Helaas niet. Inmiddels hebben we drie wedstrijden gespeeld. Eerst een oefenwedstrijd tegen De Pein B1. Na een positieve ruststand van 4-1 konden we in de 2e heft niet een vervolg geven aan het redelijk spel en werd het 5-5.

Daarna kregen we de eerste wedstrijd van de competitie tegen VZK B2 in De Haule. Het werd een verliespartij met 3-1 maar dat was zwaar vertekend. We liet beter spel zien dan tegen De Pein. We schoten enorm veel, er werd hard gewerkt en misschien waren we gewoon wel beter dan VZK. Maar goed het gaat om scoren en niet om kansen en dus 0 punten. 

Afgelopen zaterdag gingen we naar Kinea B1 in De Knipe. Dit team had eerste 2 wedstrijden gewonnen maar daar lieten we ons niet door afschrikken. De wedstrijd begon van beide kanten moeizaam. Onze eerste aanval maakte te veel plaatsfouten en daardoor creeerden we te weinig schoten. Aan de andere kant was het verdedigend wel goed maar toch kwamen we 2-0 achter. Hierna werd het beter aan onze kant. We konden de druk opvoeren bij Kinea en op slag van rust maakten we de 2-2.

Na de rust begonnen we even slordig. Met name bij het uitverdedigen en dat strafte Kinea af. Ze liepen uit naar 5-2 maar ook dat deed onze ploeg nog niet de janddoek gooien. Na 6-3 gingen we echt in de achtervolging. Ons steeds beter worden spel werd eindelijk beloond met enkele fraaie doelpunten en zo kwamen we 3 minuten voor tijd terug tot 6-6. Een zinderend einde waarin Kinea net wel wist te scoren en wij nog enkele mooie kansen onbenut lieten. Netjes gespeeld maar weer 0 punten.

Maandagavond om 19.00 uur in Surhuisterveen zullen we proberen Veenwouden te verslaan. Kom ons aanmoedigen zou ik zeggen. Tot maandag.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!