Afgelopen zaterdag stond de tweede pot op het programma voor Boelenslaan / It Fean 2, onder een heerlijk zonnetje was WWC 2 de tegenstander. Al snel scoorde de net Abraham geworden Sietse 1-0 en leek de wedstrijd gelijk op te gaan tot 3-2. Het gashendel werd nog een beetje verder aangetrokken door de tegenstander en zo konden ze in een paar minuten uitlopen naar 3-6. Tot de rust ging het daarna op en neer en kon het By Klussen team rusten met 6-8.

In de tweede helft kwam er vers bloed in ons team en dit deed de score goed. Ze scoorden drie keer en het stond zowaar weer gelijk 10-10. Maar net als in de eerste helft ging het gashendel weer even open en kon WWC 2 uitlopen naar 10-15. Het verzet was gebroken en de wedstrijd werd rustig uitgespeeld met een terechte winnaar 12-16. Ons spel was goed en er zijn genoeg aanknopingspunten om binnenkort de punten mee naar huis te nemen. Gea en Hilliena bedankt voor jullie inzet.

Komende zaterdag speelt het 2e tegen Invicta/Frigro 3 uit om 13:15 uur