Dit veldseizoen bestaat de F1 uit een aantal nieuwe spelers een aantal spelers die al aardig wat wedstrijden hebben gespeelt. Een leuke mix van enthousiaste kids.

Ze hadden er dan ook allemaal zin in om weer te spelen. Dat was goed te zien. Het duurde niet lang of de eerste 2 doelpunten waren al gescoord. Door goed samen te spelen konden Anna en Milan mooie doelpunten maken.

Vrijlopen blijft lastig, dus het duurde even voordat er weer gescoord werd. Voor de pauze vielen er nog 2 doelpunten. De pauze stand was 4-1.

Na de pauze begon de tegenstander de korf ook makkelijker te vinden. Het eerste doelpunt was dan ook voor hun. Een lange bal richting korf gooien helpt soms en daardoor wisten wij nog een doelpunt te maken. Doordat NIC 2 keer wist te scoren en de stand naar 5-4 bracht werd het ook nog spannend de laatste 10 minuten van de wedstrijd.

In de laatste minuten van de wedstrijd werd er door ons nog een doelpunt gescoord en hadden we gewonnen met 6-4. Een super mooie eerste wedstrijd.

Vernieuwen

Jubileumprogramma